De belegde broodjes van de Leckerick worden iedere dag vers gemaakt. Van het vers bakken van de pistolets tot de selectie maken van de hoogste kwaliteit beleg, ieder dag opnieuw. Uw voorkeur staat bij ons centraal en staan daarom open voor alle wensen en voorkeuren met betrekking tot belegde broodjes. Bestel vandaag nog voor 10:00, en ontvang vandaag uw bestelling!

Assortiment Belegde Broodjes

Ons assortiment bestaat uit vers belegde broodjes die rijkelijk belegd worden met vlees- en kaaswaren tot salades. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en door onze experts geselecteerd om u een heerlijke ervaring te kunnen garanderen.

Bedrijfslunches zijn een goede manier om de saamhorigheid en de collegialiteit van de medewerkers te bevorderen. Bij deze gelegenheid leveren we de broodjes op schalen en verzorgen de bijbehorende drankjes zoals (biologische) melk en karnemelk, jus d’orange e.d.

Bestelwijze

Bestel onze belegde broodjes eenvoudig online dan bezorgen wij ze met onze snelle bezorgservice persoonlijk bij u thuis of op kantoor.

Onze bestelwijze werkt als volgt. Bestel uw belegde broodjes voor 10:00, dan bezorgen we deze dezelfde dag tussen 11:00 en 12:00. Mocht deze tijd niet uitkomen, dan houden wij hier rekening mee mits dit is aangegeven op het bestelformulier. Bestellingen boven de 40 broodjes, horen wij graag een dag van te voren.

De bezorgkosten die bij een bestelling komen kijken binnen Oog in Al bedragen maar €1,95 per bestelling. Mocht u de bestelling willen laten bezorgen op een locatie buiten Oog in Al, dan worden er variabele bezorgkosten in rekening gebracht, afhankelijk van de tijd en afstand. Uiteraard proberen wij dit altijd binnen de perken te houden.

Heeft u binnenkort een bedrijfsgelegenheid voor een heerlijke lunch? Of wilt u uw collega’s spontaan verrassen? Bestel dan vandaag nog uw ambachtelijke lunch!