De delicatessen van de Leckerick vallen letterlijk goed in de smaak bij onze klanten. Ons assortiment bestaat uit allerlei soorten lekkernijen uit verschillende windstreken. Denk hierbij aan vleeswaren en kaassoorten, maar ook noten, bonbons en hapjes. Bekijk onze delicatessen in de webshop of bezoek onze fysieke winkel in Utrecht.

Delicatessen Assortiment

Onze delicatessen worden zorgvuldig geselecteerd en ingekocht. Bij de Leckerick houden we niet van massaal geproduceerde en ingekochte producten. Wij geven de voorkeur aan specialiteiten van de hoogste kwaliteit.

Ons assortiment bestaat uit een grote keuze van vleeswaren, een collectie van verschillende soorten kazen, diverse soorten noten, bonbons, verse maaltijden, hapjes, tapas, en salades. Dit alles is te bestellen in onze webshop en te verkrijgen in onze fysieke winkel in Utrecht.

Bestelwijze

De Leckerick maakt gebruik van een uiterst snelle bezorgservice met een hoge servicekwaliteit. Onze delicatessen worden warm of koud bezorgd en onze medewerkers zullen klaar staan u te adviseren over de bereidingswijze van onze producten.

Al onze delicatessen zijn te vinden in onze webshop. Mocht u een bestelling plaatsen voor 10:00, dan worden deze producten dezelfde dag nog tussen 11:00 en 12:00 geleverd. Mocht dit tijdstip niet uitkomen, wees dan zo vrij om een opmerking te plaatsen op het bestelformulier zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Verder wordt er een bedrag van €1,95 in rekening gebracht voor bestellingen die geleverd moeten worden in Oog in Al. De bezorgkosten van bestellingen buiten dit gebied worden variabel in rekening gebracht. Wij zullen natuurlijk ons uiterste best doen om deze kosten binnen de perken te houden.

Geniet u ook altijd zo van kwaliteitsproducten en delicatessen uit verschillende landen? Bestel dan vandaag nog online uw delicatessen van de Leckerick.