De drankjes van de Leckerick kunnen natuurlijk niet ontbreken bij de delicatessen en verse maaltijden. Het is simpel om een aantal drankjes bij uw bedrijfslunch of receptie toe te voegen. Dit zal de smaak van onze ambachtelijke delicatessen versterken en hopelijk de ervaring verbeteren. Plaats uw bestelling nog voor 10:00 vandaag, en wij zorgen dat uw bestelling vandaag nog bezorgd wordt!

Assortiment Drankjes

Het dranken assortiment van de Leckerick bestaat uit dranken om een lunch of maaltijd helemaal af te maken zoals, melk, karnemelk, jus d’orange en spa blauw. Maar ook uit dranken zoals, Fanta en Cola.

Als u uw collega’s, vrienden of familie verrast op een heerlijke lunch of maaltijd kan een drankje natuurlijk niet ontbreken. Maak daarom gebruik van onze eenvoudige webshop om een aantal drankjes toe te voegen tijdens het bestelproces.

Bestelwijze

Maak uw bestelling helemaal af met een aantal lekkere drankjes van de Leckerick. Voeg eenvoudig drankjes toe aan uw delicatessen, belegde broodjes en verse maaltijden bestelling. Dit kan gemakkelijk via het bestelformulier.

Als u uw bestelling plaatst voor 10:00, zorgen wij dat we tussen 11:00 en 12:00 dezelfde dag nog op uw stoep staan. Mocht dit niet uitkomen, laat ons dan vooral even weten op het bestelformulier welke tijd het beste uitkomt. Wij proberen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden.

De Leckerick bezorgt in omgeving Utrecht en brengt €1,95 in rekening voor bestellingen die bezorgd worden in Oog in Al. Bestellingen die buiten de regio Oog in Al vallen, zullen variabele bezorgkosten in rekening krijgen gebracht. Natuurlijk zullen wij ons uiterste best doen om dit binnen de perken te houden.

Nog opzoek naar een idee om uw collega’s, familie of vrienden te verrassen? Bestel dan vandaag nog heerlijke delicatessen, belegde broodjes, verse maaltijden en drankjes bij de Leckerick.