De hapjes van de Leckerick kunnen niet ontbreken bij verjaardagen, een vrijdag middag borrel, bruiloften of bij een gezellige voetbalwedstrijd. Met een uitgebreid assortiment aan vers bereide hapjes, stelt de Leckerick nooit teleur. Bij de Leckerick staan we altijd open voor opmerkingen en voorkeuren om uw hapjes zo goed mogelijk te verzorgen.

Assortiment Leckerick

Voor het uitgebreide assortiment aan hapjes kunt u terecht in onze fysieke winkel in Utrecht, of bezorgen wij deze bij u thuis. Hierbij gaat het om huisgemaakte tapas hapjes die op schalen worden verkocht. Dit varieert van kaas- en vleeswaren, koude en warme tapas en delicatessen uit allerlei windstreken. Wij hebben een keuze uit borrel schalen met kaas, worst en gehaktbal, en luxe schalen met acht verschillende hapjes per persoon.

Bestelwijze

Heeft u binnenkort iets te vieren? Dan kunt u eenvoudig online of telefonisch bestellen, dan zorgen wij met onze snelle bezorgservice dat er heerlijke hapjes aanwezig zijn.

Bij de Leckerick hebben we een eenvuodige bestelwijze. Bel ons telefonisch, of vul ons online bestelformulier in en voeg hierbij opmerkingen of aanvullingen toe. Bestel de hapjes minimaal een dag van tevoren, dan leveren wij de volgende dag.

Hapjes laten bezorgen

Daarnaast leveren wij in Utrecht en omgeving en rekenen wij een kleine bijdrage van €1,95 voor bestellingen binnen Oog in Al. Voor bestellingen die buiten deze regio vallen, rekenen wij de bezorgkosten variable. Echter zullen wij proberen dit altijd binnen de perken te houden.

Dus wilt u uw collega’s, vrienden of familie eens verrassen met iets lekkers? Of heeft u nog een verjaardag, bruiloft of borrel op de planning staan? Probeer dan eens de heerlijke hapjes van de Leckerick.