Heerlijke verse warme maaltijden

De ambachtelijke maaltijden van de Leckerick worden iedere dag vers bereid in onze professionele keuken. Onze gerechten variëren van hutspot tot lasagne en (borrel)hapjes, die wij met passie voor u klaar maken. Laat vooral uw wensen en voorkeuren horen met betrekking tot de maaltijden. Wij geloven in een goede service en adviseren u graag over de beste bereidingswijze.

Maaltijden Assortiment

Het assortiment van warme maaltijden bestaat uit spinaziepasta, witlof met ham en kaas, lasagne Bolognaise, nasi met ei en kip, sucadelapjes, sperziebonenschotel en een variatie uit stamppotten. Daarnaast leveren wij op bestelling (borrel)hapjes, van doorsnee tot extra luxe, en salades.

Al onze maaltijden worden bereid in onze professionele keuken die bestaat uit 2 heteluchtovens, gaspitten, magnetron, frituur en 2 spoelbakken. Onze medewerkers met een uiterst hoge vakkennis adviseren graag over de juiste bereidingswijze van onze maaltijden. Daarnaast staan wij altijd open om advies te geven over een bedrijfslunch, receptie of andere gelegenheden.

Bestelwijze

Onze maaltijden kunt u eenvoudig online of telefonisch bestellen, en dan leveren wij ze met onze snelle bezorgservice bij u thuis of op kantoor.

Verder maken wij gebruik van een eenvoudig bestelproces. Vul online ons bestelformulier in, en voeg hierbij alle voorkeuren en wensen aan. Als dit voor 10:00 ingevuld is, zorgen wij dat de bestelde maaltijden diezelfde dag nog tussen 11:00 en 12:00 bij u geleverd zijn.

Verder leveren wij in Utrecht en omgeving en rekenen wij een kleine bijdrage van €1,95 voor een bezorging binnen Oog in Al. Mocht de bestelling geleverd worden buiten Oog in Al zullen de bezorgkosten variabel zijn. Echter zullen wij altijd ons uiterste best doen om dit binnen de perken te houden.

Heeft u nog een bedrijfsreceptie of feestje op de planning? Laat de Leckerick dan eenvoudig voor uw verse maaltijden en delicatessen zorgen.