Maaltijden

Heerlijke verse maaltijden

De ambachtelijke maaltijden van de Leckerick worden iedere dag vers bereid in onze professionele keuken. Onze gerechten variëren van hutspot tot lasagne en (borrel)hapjes, die wij met passie voor u klaar maken. Laat vooral uw wensen en voorkeuren horen met betrekking tot de maaltijden. Wij geloven in een goede service en adviseren u graag over de beste bereidingswijze.

Maaltijden Assortiment

Wij werken met 2 week menu's. 1 voor de oneven weken en 1 voor de even weken. let bij het bestellen goed op dat u het juiste gerecht bij de juiste week kiest

Het assortiment van warme maaltijden bestaat uit Pasta, rijst, aardappel maaltijden en salades. Daarnaast leveren wij op bestelling (borrel)hapjes, van doorsnee tot extra luxe, en opgemaakte rundvlees of vis salades.

Al onze maaltijden worden bereid in onze professionele keuken die bestaat uit 2 heteluchtovens, gaspitten, magnetron, frituur en 2 spoelbakken. Onze medewerkers met een uiterst hoge vakkennis adviseren graag over de juiste bereidingswijze van onze maaltijden. Daarnaast staan wij altijd open om advies te geven over een bedrijfslunch, receptie of andere gelegenheden.

Bestelwijze

Let op! onze maaltijden worden standaard koud afgeleverd, wilt u ze warm geleverd hebben laat dit dan even weten.

Onze maaltijden kunt u eenvoudig online of telefonisch bestellen, en dan leveren wij ze met onze snelle bezorgservice bij u thuis of op kantoor.

Als u de dag voor levering voor 10.00u. besteld heeft u vrije keuze uit ons week menu en word uw bestelling de volgende dag tussen 11.00u. en 12.00u. of tussen 18.00u en 19.00u. bezorgd.

Wilt u uw bestelling de zelfde dag geleverd hebben heeft u keuze uit het verse maaltijden assortiment dat wij op dat moment in de toonbank hebben liggen. Hiervoor kunt u het beste telefonisch contact op nemen. Ook dan geld voor 10.00u besteld, tussen 11.00u. en 12.00u. of tussen 18.00u en 19.00u. bezorgd.

Verder leveren wij in Oog in al en omgeving en rekenen wij een kleine bijdrage van €1,95 voor de bezorging.

Heeft u nog een bedrijfsreceptie of feestje op de planning? Laat de Leckerick dan eenvoudig voor uw verse warme maaltijden en delicatessen zorgen.