Maaltijden

Heerlijke verse maaltijden

De ambachtelijke maaltijden van de Leckerick worden iedere dag vers bereid in onze professionele keuken. Onze gerechten variëren van hutspot tot lasagne en (borrel)hapjes, die wij met passie voor u klaar maken. Laat vooral uw wensen en voorkeuren horen met betrekking tot de maaltijden. Wij geloven in een goede service en adviseren u graag over de beste bereidingswijze.

Maaltijden Assortiment

Wij werken met 2 week menu's. 1 voor de oneven weken en 1 voor de even weken. let bij het bestellen goed op dat u het juiste gerecht bij de juiste week kiest

Het assortiment van warme maaltijden bestaat uit Pasta, rijst, aardappel maaltijden en salades. Daarnaast leveren wij op bestelling (borrel)hapjes, van doorsnee tot extra luxe, en opgemaakte rundvlees of vis salades.

Al onze maaltijden worden bereid in onze professionele keuken die bestaat uit 2 heteluchtovens, gaspitten, magnetron, frituur en 2 spoelbakken. Onze medewerkers met een uiterst hoge vakkennis adviseren graag over de juiste bereidingswijze van onze maaltijden. Daarnaast staan wij altijd open om advies te geven over een bedrijfslunch, receptie of andere gelegenheden.

Bestelwijze

Let op! onze maaltijden worden standaard koud afgeleverd, wilt u ze warm geleverd hebben laat dit dan even weten.

Onze maaltijden kunt u eenvoudig online of telefonisch bestellen, en dan leveren wij ze op dinsdag t/m vrijdag met onze snelle bezorgservice bij u thuis of op kantoor.

Als u op werkdagen de dag voor levering voor 10.00u. besteld heeft u vrije keuze uit ons week menu.

In verband met de verse productie van de maaltijden bezorgen wij op maandag niet.. Wel kunt u de maaltijden komen afhalen na 17:00uur. neem hiervoor wel even telefonisch contact op.

Wilt u uw bestelling de zelfde dag geleverd hebben kan dat ook maar geef uw bestelling dan even telefonisch door zodat wij even met u kunnen overleggen wat wij op dat moment in de toonbank hebben liggen. Ook dan geld voor 10.00u besteld, tussen 11.00u. en 12.00u. bezorgd.

Bezorgkosten

Voor bezorging vragen wij een bijdrage van €.1,95. met een minimum bestelbedrag van € 15,00 euro.
Betaling op factuur mogelijk op aanvraag.

Heeft u nog een bedrijfsreceptie of feestje op de planning? Laat de Leckerick dan eenvoudig voor uw verse warme maaltijden en delicatessen zorgen.