De lekkerste belegde broodjes bestellen in Utrecht

Als u zin heeft in heerlijk vers belegde broodjes, dan kunt u deze eenvoudig bestellen in de webshop van onze winkel in Utrecht. De belegde broodjes van Leckerick worden iedere dag vers gemaakt. Van het bakken van de pistolets tot het selecteren van beleg van de hoogste kwaliteit, ieder dag opnieuw. Uw voorkeur staat bij ons centraal en we staan daarom open voor alle wensen en voorkeuren met betrekking tot belegde broodjes. Als u uw belegde broodjes bestelt op werkdagen voor 10.00 uur, dan ontvangt u uw bestelling vaak dezelfde dag.

Welke belegde broodjes kunt u bestellen bij de specialist in Utrecht?

Ons assortiment bestaat uit vers belegde broodjes die rijkelijk belegd worden met vlees- en kaaswaren tot salades. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en door onze experts geselecteerd om u een heerlijke ervaring te garanderen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw belegde broodjes bestellen in Utrecht voor bedrijfslunches. Bedrijfslunches zijn een goede manier om de saamhorigheid en de collegialiteit van de medewerkers te bevorderen. Bij deze gelegenheid leveren wij de broodjes op schalen en verzorgen we de bijbehorende drankjes, zoals (biologische) melk, karnemelk en vruchtensappen van Schulp. In plaats van de belegde broodjes te bestellen, kunt u bij onze winkel in Utrecht ook kiezen voor unieke borrelplanken. Deze bestaan uit verschillende hapjes en kunnen gebruikt worden als maaltijdvervanger, want er is genoeg voor iedereen. Leuk voor de afwisseling!

Onze bestelwijze

Als u onze belegde broodjes op werkdagen online bestelt, dan bezorgen wij ze met onze snelle bezorgservice persoonlijk bij u thuis of op kantoor. Wij bezorgen de broodjes indien u binnen een straal van vijftien kilometer van onze winkel in Utrecht woonachtig bent. Onze bestelwijze werkt als volgt. U kunt onze belegde broodjes uit Utrecht bestellen op werkdagen voor 10.00 uur en dan bezorgen we deze dezelfde dag tussen 11.00 uur en 12.00 uur. Mocht deze tijd niet uitkomen, dan houden wij hier rekening mee mits dit is aangegeven op het bestelformulier. Bestellingen boven de 30 broodjes ontvangen wij graag een dag van te voren.

Wilt u uw vers belegde broodjes uit Utrecht bestellen voor in het weekend? Neem dan even telefonisch contact op dan kijken wij naar de mogelijkheden. Wij hanteren een minimum bestel bedrag van € 15,00 en de bezorgkosten die bij een bestelling komen kijken, bedragen maar € 1,95 per bestelling.

Zien wij uw bestelling?

Heeft u binnenkort een bedrijfsgelegenheid en wil u een heerlijke lunch verzorgen? Of wilt u uw collega’s spontaan verrassen? We zien u graag uw belegde broodjes bestellen in Utrecht! Bij vragen kunt u gebruikmaken van het contactformulier of bel ons op 0302931033 of per e-mail naar bestel@leckerick.nl.