Belegde Broodjes

De belegde broodjes van de Leckerick worden iedere dag vers gemaakt. Van het vers bakken van de pistolets tot de selectie maken van de hoogste kwaliteit beleg, ieder dag opnieuw. Uw voorkeur staat bij ons centraal en staan daarom open voor alle wensen en voorkeuren met betrekking tot belegde broodjes. Bestel op werkdagen nog voor 10:00u. en ontvang vandaag uw bestelling!

Assortiment Belegde Broodjes

Ons assortiment bestaat uit vers belegde broodjes die rijkelijk belegd worden met vlees- en kaaswaren tot salades. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en door onze experts geselecteerd om u een heerlijke ervaring te kunnen garanderen.

Bedrijfslunches zijn een goede manier om de saamhorigheid en de collegialiteit van de medewerkers te bevorderen. Bij deze gelegenheid leveren we de broodjes op schalen en verzorgen de bijbehorende drankjes zoals (biologische) melk, karnemelk en vruchtensappen van Schulp

Bestelwijze

Bestel onze belegde broodjes op werkdagen eenvoudig online dan bezorgen wij ze met onze snelle bezorgservice persoonlijk bij u thuis of op kantoor.

Onze bestelwijze werkt als volgt. Bestel uw belegde broodjes op werkdagen voor 10:00u, dan bezorgen we deze dezelfde dag tussen 11:00 en 12:00. Mocht deze tijd niet uitkomen, dan houden wij hier rekening mee mits dit is aangegeven op het bestelformulier. Bestellingen boven de 30 broodjes, horen wij graag een dag van te voren.

Bezorging in het weekend? Neem even telefonisch contact op dan kijken wij naar de mogelijkheden.

Wij hanteren een minimum bestel bedrag van € 15,00 en de bezorgkosten die bij een bestelling komen kijken bedragen maar €1,95 per bestelling. 

Heeft u binnenkort een bedrijfsgelegenheid voor een heerlijke lunch? Of wilt u uw collega’s spontaan verrassen? Bestel dan vandaag nog uw ambachtelijke lunch!