De lekkerste belegde broodjes bestellen in Utrecht

Als u zin heeft in heerlijk vers belegde broodjes, dan kunt u deze eenvoudig bestellen in de webshop van onze winkel in Utrecht. De speciaal belegde broodjes die u kunt kopen bij Leckerick uit Utrecht worden iedere dag vers gemaakt: van het bakken van de pistolets tot het selecteren van beleg van de hoogste kwaliteit. Uw voorkeur staat bij ons centraal en we staan daarom open voor alle wensen en voorkeuren. Als u uw belegde broodjes bestelt op werkdagen voor 10.00 uur, dan ontvangt u uw bestelling vaak dezelfde dag.

Welke speciaal belegde broodjes kunt u bestellen bij de specialist in Utrecht?

Bij onze delicatessenwinkel in Utrecht kunt u speciaal belegde broodjes kopen uit ons assortiment. Kies voor vers belegde broodjes met vlees- en kaaswaren of salades. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en door onze experts geselecteerd om u een heerlijke ervaring te garanderen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw belegde broodjes bestellen in Utrecht voor catering voor bedrijven. Het bestellen van broodjes als catering is een goede manier om de saamhorigheid en de collegialiteit van de medewerkers te bevorderen. Bij deze gelegenheid leveren wij de broodjes op schalen en verzorgen we de bijbehorende drankjes, zoals (biologische) melk, karnemelk en vruchtensappen van Schulp. In plaats van de speciaal belegde broodjes te bestellen, kunt u bij onze winkel in Utrecht ook unieke borrelplanken kopen. Deze bestaan uit verschillende hapjes en kunnen gebruikt worden als maaltijdvervanger, want er is genoeg voor iedereen. Leuk voor de afwisseling!

Onze bestelwijze

Als u onze speciaal belegde broodjes op werkdagen online gaat kopen, bezorgen wij ze als versspecialist met onze snelle bezorgservice persoonlijk bij u thuis of op kantoor in Utrecht. Ons bezorggebied bestaat uit alle plaatsen binnen een straal van vijftien kilometer van onze winkel in Utrecht. Gaat u onze belegde broodjes uit Utrecht bestellen op werkdagen voor 10.00 uur? Dan bezorgen we deze dezelfde dag tussen 11.00 uur en 12.00 uur. Mocht deze tijd niet uitkomen, geef dit dan aan op het bestelformulier, dan houden wij hier rekening mee. Als u meer dan 30 speciaal belegde broodjes bij ons in Utrecht gaat kopen, ontvangen wij uw bestelling graag een dag van te voren. Gaat u speciaal belegde broodjes uit Utrecht bestellen voor in het weekend? Neem dan telefonisch contact met ons op, zodat wij kunnen kijken naar de mogelijkheden. Wij hanteren een minimum bestelbedrag van € 15,-. Onze bezorgkosten voor het bestellen van belegde broodjes uit Utrecht bedragen maar € 1,95 per bestelling.

Bestel uw broodjes snel

Heeft u binnenkort een bedrijfsgelegenheid en wil u een heerlijke lunch verzorgen? Wilt u uw collega’s spontaan verrassen? Of wilt u graag belegde broodjes uit Utrecht bestellen voor uw lunch thuis? Bij ons kunt u deze speciaal belegde broodjes uit Utrecht zeker kopen. Bij vragen kunt u gebruikmaken van ons contactformulier of bel ons op 0302931033 of per e-mail naar info@leckerick.nl.