Over ons

Ontstaan

De Leckerick is al bijna 70 jaar een familiebedrijf gelegen in Utrecht. De opa van Sander begon als melkboer in 1948, met nog maar een winkeloppervlak van 15m2. Dit was in een tijd waarin de verkopen vaak op goed vertrouwen werden geleverd, en in de betaling pas aan het eind van de week werd voorzien. Sanders opa begon ook met het verkopen van de eerste kruidenierswaren.

Toen de ouders van Sander de winkel in 1973 overnamen, toverden zij dit langzaam om naar een echte Delicatessen zaak. Stukje bij beetje verkochten ze meer specialiteiten en delicatessen tot in 2010 Sander de Leckerick over nam. Hij is zich meer gaan specialiseren in verse producten en fijne vleeswaren. Dit doet hij met veel plezier en passie en zijn moeder helpt nog steeds met veel plezier een paar dagen mee.

Na 44 jaar, en 4 grote verbouwingen is de Leckerick uitgebreid tot een grote delicatessenzaak bomvol specialiteiten en prachtige vers waren met een winkeloppervlak van 50m2 en een prachtige open keuken van bijna 40m2.

Werkwijze

Naast een bezoekje aan onze fysieke winkel in Utrecht, kunt u eenvoudig online en telefonisch bestellen en bezorgen wij dit met een snelle bezorgservice persoonlijk bij u thuis of op kantoor.

Bestellingen die gedaan worden voor 10:00, worden dezelfde dag geleverd tussen 11:00 en 12:00. Mocht deze tijd niet uitkomen, dan houden wij hier rekening mee mits dit is aangegeven op het bestelformulier. Mocht u daarnaast een bestelling willen doen die meer dan 40 broodjes bevat, dan horen wij dit graag een dag van te voren.

Onze bezorgkosten binnen Oog in Al bedragen maar €1,95 per bestelling. Mocht u de bestelling willen laten bezorgen op een locatie buiten Oog in Al, dan worden er variabele bezorgkosten in rekening gebracht, afhankelijk van de tijd en afstand. Uiteraard proberen wij dit altijd binnen de perken te houden.

Bij bestellingen die bezorgd worden gaat onze voorkeur uit naar betaling met pin.

Houdt u ook zo van delicatessen, vers belegde broodjes en ambachtelijke maaltijden? Bekijk dan nu ons aanbod en bestel direct online!