Hapjes

De hapjes van de Leckerick kunnen niet ontbreken bij verjaardagen, een vrijdag middag borrel, bruiloften of bij een gezellige voetbalwedstrijd. Met een uitgebreid assortiment aan vers bereide hapjes, stelt de Leckerick nooit teleur. Bij de Leckerick staan we altijd open voor opmerkingen en voorkeuren om uw hapjes zo goed mogelijk te verzorgen.

Assortiment Leckerick

Voor het uitgebreide assortiment aan hapjes kunt u terecht in onze fysieke winkel in Utrecht, of bezorgen wij deze bij u thuis. De hapjes worden geserveerd op robuste plateus, luxe planken of gewoon in een partypan voor de warme hapjes. Wij hebben voor elk type gelegenheid iets moois!

Bestelwijze

Heeft u binnenkort iets te vieren? Dan kunt u eenvoudig online of telefonisch bestellen, voeg hierbij opmerkingen of aanvullingen toe. U kunt de hapjes dan naar wens ophalen of wij zorgen voor de bezorging met onze snelle bezorgservice. Bestel de hapjes minimaal een werkdag van tevoren, dan leveren wij de volgende dag. Bezorging in het weekend? Neem even telefonisch contact op dan kijken wij naar de mogelijkheden.