Uw catering bij u thuis bezorgd

Wilt u uw catering bestellen bij een winkel die ervoor zorgt dat uw eten nog dezelfde dag bij u thuis bezorgd wordt? Bekijk dan het assortiment van Leckerick uit Utrecht in onze webshop of kom langs in onze winkel.

Wij zorgen dat uw catering snel bij u thuis bezorgd wordt

Kort samengevat bezorgen wij uw thuiscatering elke doordeweekse dag tussen 11.00 uur en 12.00 uur. Bezorging op zaterdag gaat vanwege de drukte alleen in overleg. Voor bezorging van de thuiscatering van verse maaltijden en belegde broodjes gelden vanwege de langere bereidingstijd aanvullende voorwaarden welke u hieronder kunt lezen.

Het bezorgen van uw broodjes en boodschappen

Voor bedrijven en instellingen of gewoon bij u thuis zorgen wij dat uw catering met vers gebakken broodjes met beleg naar keuze bij u bezorgd wordt. Plaatst u een bestelling met minder dan 30 broodjes vóór 10.00 uur ’s ochtends op een doordeweekse dag? Dan leveren wij deze tussen 11.00u. en 12.00u. bij u aan de deur af. Wenst u uw thuiscatering op een ander tijdstip? Vermeld dit dan duidelijk in het opmerkingenvenster. Geef uw bestellingen bóven 30 broodjes graag een dag van tevoren op. Ook uw bestelling met boodschappen wordt tussen dezelfde tijden geleverd, mits de bestelling voor thuiscatering op werkdagen voor 10.00 uur is gedaan.

De bezorging van uw maaltijden

Voor de catering van uw maaltijd gelden de volgende regels:

  • Onze maaltijden kunt u eenvoudig online of telefonisch bestellen. Wij zorgen ervoor dat uw catering op dinsdag tot en met vrijdag met onze snelle bezorgservice bij u thuis of op kantoor bezorgd wordt.
  • Als u op werkdagen de dag voor de leveringvóór 10.00 uur bestelt, heeft u vrije keuze uit ons weekmenu.
  • In verband met de verse productie van de maaltijden bezorgen wij deze op maandag niet. Wel kunt u de maaltijden komen afhalen na 17.00 uur. Het is verstandig om voor deze vorm van thuiscatering telefonisch contact met ons op te nemen.
  • Wilt u dat wij uw bestelling dezelfde dag leveren? Geef uw bestelling dan even telefonisch door bij onze delicatessenwinkel, zodat wij even met u kunnen overleggen wat wij op dat moment in de toonbank hebben liggen. Ook dan geldt dat als u uw catering vóór 10.00 uur bestelt, wij ervoor zorgen dat deze tussen 11.00 uur en 12.00 uur bij u thuis bezorgd wordt.

Bestel uw thuiscatering bij onze winkel in Utrecht

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van thuiscatering bij ons cateringbedrijf? Kom dan naar onze winkel in Utrecht. Wij vertellen u hier graag meer over onze diensten en producten. Als u wilt dat uw catering bij u thuis bij u bezorgd wordt, vragen wij een bijdrage van € 1,95. Ook werken wij met een minimum bestelbedrag van € 15,-. Wacht dus niet langer en bestel uw broodjes, maaltijden of verzorgde lunch nu. Voor vragen of voor een betaling op factuur of voor vragen of de catering die bij u thuis bezorgd kan worden, neemt u contact met ons op door te bellen naar 0302931033 of een e-mail te sturen naar info@leckerick.nl.