De mooiste boomschorsplanken kopen

Luxe borrelplanken
Catering voor bedrijven
Borrelplank als diner

Heeft u binnenkort een tapas- of borrelavond en denkt u eraan om hiervoor mooie boomschorsplanken te kopen? Als u een van onze uitgebreide borrelhapjes bestelt, kunnen deze geserveerd worden op onze mooie houten boomschorsplanken. Zo krijgen de hapjes een luxere uitstraling!

Zoekt u een borrelplank voor een bijzondere gelegenheid?

Bekijk alle borrelplanken

Unieke boomschorsplanken kopen voor uw bedrijfslunch of andere gelegenheid in regio Utrecht

Onze borrelplanken bestaan uit verschillende hapjes en kunnen gebruikt worden bij bedrijfslunches, borrels en feestjes. De planken zijn zo uitgebreid dat ze ook geschikt zijn als maaltijdvervanger. Alles wat u wilt, vindt op de verschillende planken: van Hollandse kazen tot nootjes en worst. Om de hapjes nog extra in het licht te zetten, kiest u ervoor om een van onze boomschorsplanken te kopen. U serveert de borrelhapjes dan op een mooie en unieke plank. Voor deze borrelplanken betaalt u € 25,- statiegeld.

Boomschorsplanken kopen

Bestel uw plank online

Organiseert u binnenkort een bedrijfsborrel? Dan raden wij u zeker aan om een van onze borrelplanken en boomschorsplanken te kopen. Bestelt u op een werkdag voor 10.00 uur? Dan leveren we de plank tussen 11.00 en 12.00 uur op dezelfde dag, mits uw bedrijf binnen vijftien kilometer van Utrecht gelegen is. Bekijk voordat u bestelt ook de bestelvoorwaarden en neem contact met ons op als u speciale wensen heeft. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0302931033 of per e-mail naar info@leckerick.nl.