Onze delicatessenwinkel in Utrecht

Verse producten en fijne vleeswaren
Ambachtelijke delicatessen
Versbereide maaltijden en hapjes

In onze delicatessenwinkel in Utrecht en in onze webshop treft u de lekkerste hapjes aan voor elke gelegenheid. Bij ons kunt u ambachtelijke delicatessen van alle soorten en maten kopen. Deze worden allemaal vers geleverd en bereid door onze Italiaanse chef. Heeft u zin in gehaktbrood, -balletjes of echte Hollandse tapas? Onze delicatessen kunt u kopen in de webshop en in onze fysieke delicatessenwinkel in Utrecht.

Bent u op zoek naar een delicatessenwinkel in Utrecht?

Bekijk ons assortiment

Bezoek de enige echte delicatessenwinkel van Utrecht

Leckerick ligt in de Händelstraat in Utrecht en is uw versspecialist op het gebied van ambachtelijke delicatessen, zoals tapas, hapjes en borrelplanken. U kunt de lekkerste delicatessen in onze winkel, maar ook in onze webshop kopen. Dus als u een keer geen tijd heeft om onze winkel te bezoeken, maar wel zin heeft in ambachtelijke tapas, dan kunt u onze delicatessen online kopen. Als u in Utrecht en omgeving woont, op vijftien kilometer van onze winkel, bezorgen we uw bestelling bij u thuis. Het organiseren van een kleine proeverij met tapas is nog nooit zo makkelijk geweest!

Delicatessenwinkel Utrecht

Welke delicatessen kunt u kopen in onze winkel en webshop?

Wij staan bekend om onze verse oer-Hollandse producten. We bieden een ruim assortiment aan kazen, droge worsten en noten aan. Daarnaast kunt u ook heerlijke, belegde broodjes bestellen. U kunt ook borrelplanken bestellen, waar allerlei heerlijke tapas op liggen. Wij raden de borrelplanken aan als u onze producten wilt proberen als lunch of diner, maar ook als catering bij feesten of bedrijfsborrels. Bezoek onze delicatessenwinkel in Utrecht en bekijk ons assortiment of kom de delicatessen kopen in onze webshop.

Kies voor ambachtelijk en vers

Heeft u zin gekregen in onze delicatessen en wilt u deze direct kopen? Als u de verse producten van dit bedrijf dezelfde dag in huis wilt hebben, raden we u aan de delicatessen in onze webshop te kopen of een bezoek te brengen aan onze delicatessenwinkel in Utrecht. Als u in de omgeving van Utrecht woont, bezorgen we uw bestelling, die u vóór 10.00 uur plaatst, dezelfde doordeweekse dag tussen 11.00 uur en 12.00 uur thuis. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden binnen ons bedrijf? Bekijk dan even de bedrijfspagina. Bij vragen of speciale wensen bereikt u ons telefonisch op 0302931033 of per e-mail naar info@leckerick.nl.