Onze delicatessenwinkel in Utrecht

Luxe borrelplanken
Catering voor bedrijven
Borrelplank als diner

In onze delicatessenwinkel in Utrecht en in onze webshop treft u de lekkerste hapjes voor elke gelegenheid aan. Bij ons kunt u ambachtelijke delicatessen van alle soorten en maten kopen. Deze worden allemaal vers geleverd en bereid door onze Italiaanse chef. Heeft u zin in gehaktbrood, -balletjes of echte Hollandse tapas? Onze delicatessen kunt u kopen in de webshop en in onze fysieke delicatessenwinkel in Utrecht.

Zoekt u een borrelplank voor een bijzondere gelegenheid?

Bekijk alle borrelplanken

Bezoek de enige echte delicatessenwinkel van Utrecht

Leckerick ligt in de Händelstraat in Utrecht en is uw vers specialist op het gebied van ambachtelijke delicatessen, zoals tapas, hapjes en borrelplanken. U koopt de lekkerste delicatessen in onze winkel, maar ook in onze webshop. Dus als u een keer geen tijd heeft om onze winkel te bezoeken, maar wel zin heeft in ambachtelijke tapas, dan kunt u onze delicatessen online kopen. Als u in Utrecht en omgeving woont, op vijftien kilometer van onze winkel, bezorgen we uw bestelling bij u thuis. Het organiseren van een kleine proeverij met tapas is nog nooit zo makkelijk geweest!

Delicatessenwinkel Utrecht

Welke delicatessen kunt u kopen in onze winkel en webshop?

Wij staan bekend om onze verse oer-Hollandse producten. We bieden een ruim assortiment aan kazen, droge worsten, belegde broodjes en noten aan. U kunt ook borrelplanken aanschaffen, waar allerlei heerlijke tapas op liggen. Wij raden de borrelplanken aan als u onze producten wilt proberen als lunch of diner, maar ook als catering bij feesten of bedrijfsborrels. Bezoek onze delicatessenwinkel in Utrecht en bekijk ons assortiment of ga de delicatessen kopen in onze webshop.

Kies voor ambachtelijk en vers

Heeft u zin gekregen in onze delicatessen en wilt u deze direct kopen? Als u de verse producten van dit bedrijf dezelfde dag in huis wilt hebben, raden we u aan de delicatessen in onze webshop te kopen of een bezoek te brengen aan onze delicatessenwinkel Leckerick in Utrecht. Als u in de omgeving van Utrecht woont, bezorgen we uw bestelling, die u vóór 10.00 uur plaatste, dezelfde doordeweekse dag tussen 11.00 uur en 12.00 uur thuis. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden binnen ons bedrijf? Bekijk dan even de bedrijfspagina. Bij vragen of speciale wensen bereikt u ons telefonisch op 0302931033 of per e-mail naar info@leckerick.nl.