Onze delicatessenwinkel in Utrecht

Luxe borrelplanken
Catering voor bedrijven
Borrelplank als diner

In onze delicatessenwinkel in Utrecht treft u de lekkerste hapjes voor elke gelegenheid aan. Bij ons kunt u ambachtelijke delicatessen van alle soorten en maten kopen. Deze worden allemaal vers geleverd en bereid door onze Italiaanse chef. Heeft u zin in gehaktbrood, -balletjes of echte Hollandse tapas? Onze delicatessen kunt u kopen in de webshop en in onze fysieke delicatessenwinkel in Utrecht.

Zoekt u een borrelplank voor een bijzondere gelegenheid?

Bekijk alle borrelplanken

Bezoek de enige echte delicatessenwinkel van Utrecht

Leckerick ligt in de Händelstraat in Utrecht en is uw vers specialist op het gebied van ambachtelijke delicatessen, zoals tapas, hapjes en borrelplanken. We verkopen de lekkerste delicatessen in onze winkel, maar ook in onze webshop. Dus als u een keer geen tijd heeft om onze winkel te bezoeken, maar wel zin heeft in ambachtelijke tapas, dan kunt u onze delicatessen in onze webshop kopen. Als u in Utrecht en omgeving woont, op vijftien kilometer van onze winkel, bezorgen we uw bestelling bij u thuis. Tapas bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Delicatessenwinkel Utrecht

Welke delicatessen verkopen wij in onze winkel?

Wij staan bekend om onze verse oer-Hollandse producten. We bieden een ruim assortiment aan kazen, droge worsten, belegde broodjes en noten aan. U kunt ook borrelplanken kopen, waar allerlei heerlijke tapas op liggen. Wij raden de borrelplanken aan als u onze producten wilt proberen als lunch of diner, maar ook als catering bij feesten of bedrijfsborrels. Bezoek onze delicatessenwinkel in Utrecht en bekijk ons assortiment of bestel de delicatessen in onze webshop.

Kies voor ambachtelijk en vers

Heeft u zin gekregen in onze delicatessen en wilt u deze direct kopen? Als u uw hapjes dezelfde dag nog in huis wilt hebben, raden we u aan de delicatessen in onze webshop te kopen of een bezoek te brengen aan onze delicatessenwinkel in Utrecht. Als u in de omgeving van Utrecht woont, bezorgen we uw bestelling dezelfde dag tussen 10.00 uur en 11.00 uur thuis. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden binnen ons bedrijf? Bekijk dan even de bedrijfspagina. Bij vragen of speciale wensen bereikt u ons telefonisch op 0302931033 of per e-mail naar bestel@leckerick.nl.