Cateringbedrijf in Utrecht

Verse producten en fijne vleeswaren
Ambachtelijke delicatessen
Versbereide maaltijden en hapjes

Zoekt u een cateringbedrijf en bent u woonachtig in de omgeving van Utrecht? Dan is Leckerick het bedrijf dat u nodig heeft. Wij bieden namelijk uitstekende cateringservices in en rondom Utrecht en verzorgen heerlijke, verse borrelplanken en gerechten. De ingrediënten van hapjes komen stuk voor stuk van onze lokale boeren en leveranciers en worden zorgvuldig voor uw bereid door onze Italiaanse chef-kok. Ook worden de planken bourgondisch gevuld waardoor ze als maaltijd kunnen dienen en niemand achteraf nog honger heeft.

Zoekt u een tapasplank voor een bijzondere gelegenheid?

Bekijk ons assortiment

Wat kunt u van ons cateringbedrijf in Utrecht verwachten?

Bij Leckerick bieden we verschillende Hollandse hapjes aan voor op de borrelplank. U kunt online ons assortiment bekijken, maar u bent ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Utrecht. We bekleden uw plank met tapas naar keuze. Wilt u zicht laten verrassen? Kies dan voor een door ons samengestelde borrelplank. Heeft u liever belegde broodjes in plaats van een borrelplank? Ook deze kunnen we voor u verzorgen. De specialisten van ons cateringbedrijf in Utrecht gaan graag voor u aan de slag.

Tapas bestellen Utrecht

Huur ons nu in voor een heerlijke catering

Wilt u uw feest, borrel of vergadering tot in de puntjes verzorgd hebben? Huur dan nu ons cateringbedrijf uit Utrecht in voor een bedrijfslunch. Wij helpen u graag. Bestel online uw gewenste producten en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. U kunt ons bellen op 0302931033 of stuur een email naar info@leckerick.nl. Meer informatie over ons bedrijf vindt u op onze bedrijfspagina.