Een heerlijke bedrijfslunch in Hilversum

Verse producten en fijne vleeswaren
Ambachtelijke delicatessen
Versbereide maaltijden en hapjes

Bent u op zoek naar de perfecte bedrijfslunch voor uw personeel in Hilversum? Bij Leckerick begrijpen we dat een bedrijfslunch meer is dan alleen een maaltijd. Het is een moment om te verbinden, te genieten en energie op te doen voor de rest van de dag. Ons assortiment is rijk en divers en we bereiden alles met verse ingrediënten.

Bent u op zoek naar een bedrijfslunch in Hilversum?

Bekijk ons assortiment

Uw personeel verwennen met een heerlijke bedrijfslunch

Waarom zou u kiezen voor een bedrijfslunch van een delicatessenwinkel in Utrecht? Simpel, wij bieden gemak, kwaliteit en een ongeëvenaarde smaakervaring. Belegde broodjes bestellen bij ons betekent dat u kiest voor versheid, creativiteit en aandacht voor detail. Of het nu gaat om een kleine vergadering of een groot bedrijfsevenement, wij zorgen voor een naadloze ervaring die uw smaakpapillen zal verrassen en de binding van uw team zal versterken. Wij regelen ook graag een geheel verzorgde lunch bij uw bedrijf of bij u thuis.

bedriftslunch

Bestel vandaag nog uw lunch online

Wacht niet langer en bestel de heerlijkste broodjes eenvoudig en snel online! Proef de passie, ervaar het gemak en geniet van een bedrijfslunch die net zo uniek is als uw bedrijf. U kunt bij ons catering voor alle soorten bedrijven bestellen. Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact op via 0302931033 of stuur een e-mail naar info@leckerick.nl en laat ons uw lunch tot een onvergetelijke ervaring maken. Bestel vandaag nog bij de versspecialist en geef uw team de lunch die ze verdienen!