Borrelplanken voor verschillende feesten

Verse producten en fijne vleeswaren
Ambachtelijke delicatessen
Versbereide maaltijden en hapjes

Bent u op zoek naar borrelplanken voor feesten die zowel indrukwekkend als heerlijk zijn? Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of een intieme viering thuis, onze borrelplanken zijn de ideale keuze. Bij Leckerick hebben we een ruim aanbod aan overheerlijke borrelplanken voor elke gelegenheid. Onze borrelplanken voor feesten zullen uw gasten zeker betoveren.

Bent u op zoek naar een borrelplanken voor verschillende feesten?

Bekijk onze borrelplanken

Borrelplanken voor feesten: perfect voor elke gelegenheid

In het assortiment van onze delicatessenwinkel in Utrecht vindt u diverse soorten borrelplanken waarmee u bij alle feesten geheid een succes bent. Wij bieden een ruime keuze aan verrukkelijke borrelhapjes, van heerlijke tapas tot een Hollandse borrelplank met subtiele, droge worst. Wij begrijpen dat kwaliteit en presentatie hand in hand gaan. Onze borrelplanken zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een feest voor de smaakpapillen. Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, garanderen onze borrelplanken voor feesten dat de bezoekers van uw feest deze niet snel zullen vergeten. Kies voor gemak en klasse bij de versspecialist uit Utrecht.

Maak uw feest af met onze hapjes

Wacht niet langer en maak uw volgende evenement onvergetelijk met onze borrelplanken voor feesten. U kunt onze overheerlijke borrelplanken online bestellen. Laat ons de zorg voor uw culinaire behoeften overnemen, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw feest. Heeft u speciale wensen? Neem contact met ons op via 0302931033 of stuur een e-mail naar info@leckerick.nl. Onze borrelplanken voor feesten zijn de sleutel tot een geslaagde viering.