Heerlijke droge worst kopen

Luxe borrelplanken
Catering voor bedrijven
Borrelplank als diner

Bent u op zoek naar een plek waar u heerlijke droge worst kunt kopen? Dan is het goed om te weten dat wij een ruim aanbod aan droge worsten aanbieden. Kies uit onze verschillende droge worsten en combineer de verschillende worsten met elkaar.

Benieuwd naar ons assortiment aan droge worsten?

Bekijk alle droge worsten

Eenvoudig uw favoriete droge worst kopen bij de specialist

Als u een grote fan bent van droge worsten weet u dat deze lang niet overal te koop zijn. Gelukkig heeft u bij onze winkel in Utrecht genoeg keuze. In onze webshop of onze fysieke winkel kunt u eenvoudig de droge worst kopen die u het liefst wilt eten. Het is ook mogelijk om de worsten te combineren en kleinere of grotere hoeveelheden te bestellen. Vul uw winkelmand aan met een van onze Hollandse kazen voor de totaalervaring. Lekker voor thuis, maar ook als catering op een feest of bedrijfsborrel. U kunt bij ons ook voor een totaalpakket kiezen van worst, kaas, noten en andere lekkernijen. Leckerick biedt namelijk ook luxe borrelplanken aan waardoor uw borrel niets tekort komt.

Droge worst kopen

Zien wij uw bestelling tegemoet komen?

Heeft u nog meer zin gekregen om droge worst te kopen? Bestel dan nu uw favorieten in onze webshop. Als u woonachtig bent in de omgeving van Utrecht kunnen wij doordeweeks de bestelling bij u thuisbezorgen tussen 11.00 en 12.00 uur, mits u voor 10.00 uur heeft besteld. Als u de droge worst wilt bestellen ter catering van een speciale gelegenheid, verzorgen wij deze ook voor u. Bij vragen of speciale wensen bereikt u ons telefonisch op 0302931033 of per e-mail naar bestel@leckerick.nl.