Droge worst kopen

Verse producten en fijne vleeswaren
Ambachtelijke delicatessen
Versbereide maaltijden en hapjes

Bij de versspecialist Leckerick in Utrecht kunt u de heerlijkste droge worst kopen. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan diverse delicatessen, waaronder droge worsten. Kies uit onze verschillende droge worsten en combineer deze met elkaar of met onze andere producten op een lekkere borrelplank.

Benieuwd naar ons assortiment aan droge worsten?

Bekijk alle droge worsten

Uw favoriete droge worst kopen bij dé specialist in versproducten

Als u een grote fan bent van droge worsten weet u dat deze lang niet overal te koop zijn. Gelukkig heeft u bij onze delicatessenwinkel in Utrecht genoeg keuze. In onze webshop of onze fysieke winkel kunt u eenvoudig droge worst kopen voor op borrelplanken voor feesten. U bestelt de worst in allerlei formaten en smaken. Combineer de verschillende worsten en bestel ook onze Hollandse kaas voor een rijkgevulde borrelplank. Door droge worst te kopen, geniet u thuis van heerlijke, verse producten, maar ook op een feest of bedrijfsborrel. Weet u niet welke worst, kaas en andere hapjes bij elkaar passen? Wij bieden ook luxe borrelplanken aan met allerlei lekkernijen, zodat u van alles kunt proberen.

Droge worst kopen

Bestel uw worst online of in onze winkel

U kunt uw favoriete droge worst kopen in onze winkel in Utrecht of eenvoudig bestellen in onze webshop. Woont u in regio Utrecht? Dan is het mogelijk om uw catering thuis te laten bezorgen. Bestelt u vóór 10.00 uur? Dan bezorgen wij uw bestelling op dezelfde, doordeweekse dag tussen 11.00 en 12.00 uur. Bestel bij ons ook de droge worst ter catering van een speciale gelegenheid. Bij vragen of speciale wensen neemt u contact met ons op door ons te bellen op 0302931033 of een e-mail te sturen naar info@leckerick.nl.