Broodjes als catering in Utrecht

Verse producten en fijne vleeswaren
Ambachtelijke delicatessen
Versbereide maaltijden en hapjes

Als het uw beurt is om de (bedrijfs)lunch te regelen, bestelt u bij Leckerick de lekkerste broodjes als catering in Utrecht. Wij verzorgen al jarenlang catering van verse, Hollandse producten. U bent van harte welkom in onze winkel in Utrecht om uw broodjes als catering te bestellen, maar ook online kunt u altijd bij ons terecht.

Benieuwd naar ons assortiment

Bekijk ons assortiment

Broodjes bestellen als catering voor uw gelegenheid in de omgeving van Utrecht

Gaat u broodjes bestellen als catering bij onze webshop of in onze fysieke winkel in Utrecht? Dan heeft u de keuze uit vele verschillende vers belegde broodjes. Zo verkopen we broodjes met onder andere het volgende beleg:

  • Kaas
  • Vlees
  • Salade
  • Paté
  • Zoetbeleg

In onze webshop met delicatessen kunt u bovendien terecht voor restaurantmaaltijden voor de afhaal. Deze maaltijden verschillen per even en oneven week. Wilt u liever tapas bestellen voor een kleine proeverij? Ook dan kunt u bij ons terecht.

broodjies

Bestel uw broodjes online of koop ze in onze winkel

Heeft u een evenement waar u als catering onze broodjes wilt serveren in Utrecht? Of wilt u graag een geheel verzorgde lunch regelen? Bestel dan onze broodjes in onze webshop en wij bezorgen ze graag in regio Utrecht. Ook kunt u ze afhalen als u het brood in onze winkel koopt. Op een doordeweekse dag is het zeker mogelijk om onze broodjes te laten bezorgen. Wilt u onze catering liever inschakelen in het weekend? Voor levering op zaterdag dient u contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen naar info@leckerick.nl of te bellen naar 0302931033.