Genieten van verzorgde lunch in Amersfoort

Verse producten en fijne vleeswaren
Ambachtelijke delicatessen
Versbereide maaltijden en hapjes

Bij Leckerick kunt u een verzorgde lunch bestellen voor thuis of op kantoor in Amersfoort. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van smakelijke, gebalanceerde lunches die passen bij elke gelegenheid. Of u nu een zakelijke bijeenkomst heeft of een persoonlijk evenement, onze verzorgde lunch biedt voor ieder wat wils. Bij onze verzekert u uzelf en uw collega’s of familie van de lekkerste broodjes of maaltijden voor elke lunchpauze.

Wilt u genieten van een verzorgde lunch in Amersfoort?

Bekijk ons assortiment

Kies voor een verzorgde lunch op kantoor of bij u thuis

Bij onze delicatessenwinkel in Utrecht begrijpen wij dat een lunch meer is dan alleen even snel eten, het is een rustmoment waarbij goede voeding essentieel is. Met onze verzorgde lunch garanderen wij u een pauze vol smaak en stijl. Onze broodjes zijn niet alleen voedzaam, maar ook esthetisch aantrekkelijk gepresenteerd. Perfect voor als u indruk wilt maken tijdens een bedrijfslunch of uw dagelijkse routine wilt verrijken door heerlijke, belegde broodjes te bestellen. In onze webshop kiest u uw favoriete broodje uit om van te genieten.

verzorgde lunch in Amersfoort

Bestel online of neem contact met ons op

Voor een verzorgde lunch voor uw gezin of een heerlijke bedrijfslunch voor uw personeel, plaatst u eenvoudig en snel uw bestelling in onze webshop. Bij vragen of speciale verzoeken, vragen we u contact met ons op te nemen door te bellen naar 0302931033 of het sturen van een e-mail naar info@leckerick.nl. Wilt u voor een grote groep broodjes bestellen? Dan verzorgen wij de catering van de broodjes zodat u hier geen omkijken naar heeft.