Kleine proeverij organiseren

Luxe borrelplanken
Catering voor bedrijven
Borrelplank als diner

Als u een kleine proeverij gaat organiseren, kom dan langs bij Leckerick in Utrecht. Wij verkopen diverse verse hapjes die u goed kunt gebruiken als u een borrelplank wilt maken. Wij verkopen diverse soorten worst, kaas, noten, zuidvruchten en zoetigheden. Kortom, u kunt bij ons in Utrecht terecht voor alles om de kleine proeverij die u gaat organiseren compleet te maken.

Benieuwd naar ons assortiment aan droge worsten?

Bekijk alle droge worsten

Een kleine proeverij organiseren in Utrecht met de heerlijkste tapas

In onze delicatessenwinkel kunt u terecht voor allerlei lekkernijen die u kunt gebruiken voor een borrel. Houdt u van kaas? Dan heeft u geluk. In ons assortiment vindt u verschillende Hollandse en buitenlandse kazen. Ook koopt u hier diverse vleeswaren voor de kleine proeverij die u met onze hulp in Utrecht gaat organiseren. Het is zelfs mogelijk om een compleet verzorgde borrelplank te kopen voor uw gelegenheid. U hoeft dan zelf niet na te denken over welke hapjes bij elkaar passen en welke niet. Geef uw voorkeuren door en wij zorgen voor een mooie borrelplank.

Droge worst kopen

Kom langs om uw kleine proeverij compleet te maken

U bent van harte welkom in onze winkel in Utrecht als u hulp nodig heeft bij het organiseren van een kleine proeverij. Onze medewerkers stellen voor u de perfecte selectie aan tapashapjes samen. Heeft u geen tijd om langs te komen? Bestel onze verse producten dan online in onze webshop en laat ze bij u thuis bezorgen. Wilt u meer weten over onze service? Bel ons dan op 0302931033 of stuur een e-mail naar info@leckerick.nl.