Kleine proeverij organiseren in Utrecht

Verse producten en fijne vleeswaren
Ambachtelijke delicatessen
Versbereide maaltijden en hapjes

Als u een kleine proeverij gaat organiseren, dan is het een uitstekend idee om gebruik te maken van de expertise van Leckerick in Utrecht. Wij verkopen namelijk diverse verse hapjes die u goed kunt gebruiken als u een borrelplank wilt maken. Denkt u hierbij aan verschillende soorten worst, kaas, noten, zuidvruchten en zoetigheden. Kortom, u kunt bij ons in Utrecht terecht voor alles om de kleine proeverij die u wilt organiseren compleet te maken.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk ons assortiment

Een kleine proeverij organiseren in Utrecht met de heerlijkste tapas

In onze delicatessenwinkel kunt u terecht voor allerlei lekkernijen die u kunt gebruiken voor een proeverij. Houdt u van kaas? Dan heeft u geluk. In ons assortiment vindt u verschillende Hollandse en buitenlandse kazen. Ook koopt u hier diverse vleeswaren voor de kleine proeverij die u met onze hulp in Utrecht gaat organiseren. Het is zelfs mogelijk om een compleet verzorgde borrelplank te kopen voor uw gelegenheid. U hoeft dan zelf niet na te denken over welke hapjes bij elkaar passen en welke niet. Geef uw voorkeuren door en wij zorgen voor een mooie borrelplank voor feesten.

klein proeverij

Maak uw kleine proeverij compleet

U bent altijd van harte welkom in onze winkel in Utrecht als u hulp nodig heeft bij het organiseren van een kleine proeverij. Onze medewerkers stellen voor u de perfecte selectie aan tapashapjes samen. Heeft u geen tijd om langs te komen, maar wilt u wel heerlijke producten bestellen voor uw proeverij? Bestel onze verse producten dan online in onze webshop en laat ze bij u thuis bezorgen. Wilt u meer weten over onze service? Bel dan naar 0302931033 of stuur een e-mail naar info@leckerick.nl.