Catering voor bedrijven bestellen

Verse producten en fijne vleeswaren
Ambachtelijke delicatessen
Versbereide maaltijden en hapjes

Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest of andere zakelijke gelegenheid en wilt u hiervoor catering voor bedrijven bestellen? Bij Leckerick is het mogelijk om uw feest of vergadering te laten cateren met de lekkerste delicatessen. We verzorgen zakelijke borrelplanken en verse gerechten die als maaltijdvervanger dienen. Zo komt niemand wat tekort en hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw collega’s met honger weggaan.

Zoekt u een tapasplank voor een bijzondere gelegenheid?

Bekijk ons assortiment

De verste catering voor bedrijven kunt u bij ons bestellen

De zakelijke borrelplank is dé aanrader als het aankomt op catering van uw bedrijfsfeesten en vergaderingen. Alle producten die u op deze plank vindt, zijn vers bereid en er is genoeg voor iedereen. Ook is het mogelijk om bij ons verse gerechten te bestellen die zijn gemaakt door onze Italiaanse chef-kok. Bij ons kunt u uitsluitend catering bestellen en thuis laten bezorgen of bij bedrijven die gevestigd zijn in regio Utrecht. Als uw bedrijf verder gelegen is, kunt u uiteraard wel een bestelling plaatsen en deze ophalen in onze winkel. Ook als particulier kunt u bij ons een bestelling plaatsen.

Catering voor bedrijven bestellen

Laat uw bedrijf door ons cateren

Bent u nog op zoek naar een goede cateraar voor uw vergaderingen of evenementen? Bent u een groot liefhebber van verse gerechten en hapjes? Laat uw versspecialist uw catering verzorgen en u hoeft zich nergens zorgen om te maken. U kunt onze catering voor bedrijven online, telefonisch of in onze winkel in Utrecht bestellen. Bij speciale verzoeken of vragen vult u het contactformulier of bereikt u ons telefonisch op 0302931033 of per e-mail naar info@leckerick.nl.