Tapas bestellen in Utrecht

Luxe borrelplanken
Catering voor bedrijven
Borrelplank als diner

Wilt u graag tapas bestellen en laten bezorgen in regio Utrecht? Bij Leckerick verkopen en bezorgen we verschillende soorten tapas en borrelplanken. U kiest uw gerechtjes zelf uit en stelt een box samen. Het is mogelijk om uw tapas in de omgeving van Utrecht thuis te laten bezorgen, maar u kunt de hapjes ook in onze winkel afhalen.

Zoekt u een tapasplank voor een bijzondere gelegenheid?

Bekijk alle tapasplanken

Uw tapas bestellen in de lekkerste tapaszaak van Utrecht

Onze tapas worden vers bereid en zijn afkomstig van lokale boeren en leveranciers. U kunt makkelijk uw favoriete tapas hapjes bestellen en afhalen in onze winkel in Utrecht. Als u niet in staat bent om onze winkel te bezoeken, dan bezorgen wij de tapas graag binnen vijftien kilometer van onze winkel in Utrecht. Ons tapasassortiment bestaat uit Hollandse kaas, worst, vlees en snijwaren, noten en nog veel meer Hollandse gerechten. Stel zelf een pakket samen of kiest voor onze samengestelde borrelplanken waar diverse lekkernijen op liggen. Wilt u tapas bestellen ter ere van een speciale gelegenheid? Dan is het mogelijk om deze borrelplank in een leuk jasje te steken door alles op onze boomschorsplanken te laten serveren. Ook deze borrelplanken bezorgen we bij u thuis in Utrecht en omgeving of u kunt uw tapas hapjes afhalen in de winkel.

Tapas bestellen Utrecht

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Naast onze tapas kunt u bij ons ook belegde broodjes en Hollandse kazen en worst bestellen. Daarnaast is het mogelijk om deze laatste twee ook toe te voegen aan uw tapasplank. U kiest zelf de hoeveelheden en de soorten hapjes die u wilt hebben. Wij pakken het mooi in en bezorgen de tapas in heel Utrecht bij een minimaal bestelbedrag van € 15,-. Het bezorgen van de tapas in Utrecht kost € 1,95. Bij een lager bedrag kunt u uw tapas hapjes afhalen in onze winkel in de Händelstraat in Utrecht. Ook als u buiten Utrecht woont en uw tapas wilt bestellen bij onze winkel, zetten wij uw bestelling klaar op het moment dat u deze nodig heeft.

Heerlijke tapas voor elke gelegenheid

We zijn niet alleen uw vers specialist, maar u schakelt ons ook in als u een cateraar nodig heeft voor een feest, borrel of andere gelegenheid. Onze luxe borrelplanken bieden voor iedereen genoeg lekkers waardoor u geen buffet meer hoeft te laten komen. Hierbij geldt ook dat als u uw feest in de buurt van Utrecht houdt, we de tapas op uw locatie bezorgen. U kunt uw bestelde tapas hapjes natuurlijk ook afhalen in onze winkel in Utrecht.

Laat u verwennen en bestel onze tapas

Maak gebruik van onze uitstekende service door onze tapas uit Utrecht te bestellen en te laten bezorgen of haal de tapas hapjes af in de winkel. Met een paar klikken heeft u de beste tapas in huis of op uw feest. Bekijk snel welke tapas u het liefst wilt proberen. Bij vragen of speciale wensen bereikt u ons telefonisch op 0302931033 of per e-mail naar bestel@leckerick.nl.