Tapas bestellen in Utrecht

Verse producten en fijne vleeswaren
Ambachtelijke delicatessen
Versbereide maaltijden en hapjes

Wilt u graag tapas bestellen en laten bezorgen in regio Utrecht? Bij Leckerick verkopen en bezorgen we verschillende soorten tapas en borrelplanken. U kiest uw gerechtjes zelf uit en stelt een box samen. Het is mogelijk de tapas die u bij ons in de omgeving van Utrecht kunt kopen, thuis te laten bezorgen, maar u kunt de hapjes ook in onze winkel afhalen.

Zoekt u een tapasplank voor een bijzondere gelegenheid?

Bekijk alle tapasplanken

Uw tapas bestellen en afhalen in de lekkerste tapaszaak van Utrecht

Onze tapas worden vers bereid en zijn afkomstig van lokale boeren en leveranciers. U kunt makkelijk uw favoriete tapas hapjes bestellen en afhalen in onze winkel in Utrecht. Als u niet in staat bent om onze winkel te bezoeken, dan bezorgen wij de tapas die u bij ons kunt kopen graag binnen vijftien kilometer van onze winkel in Utrecht. Ons tapasassortiment bestaat uit Hollandse kaas, worst, vlees en snijwaren, noten en nog veel meer Hollandse gerechten. Stel zelf een pakket samen of kies voor onze samengestelde Hollandse borrelplanken waar diverse lekkernijen op liggen. Wilt u tapas bestellen en hapjes afhalen ter ere van een speciale gelegenheid? Dan is het mogelijk om deze borrelplank in een leuk jasje te steken door alles op onze boomschorsplanken te laten serveren. Ook deze borrelplanken bezorgen we bij u thuis in Utrecht en omgeving of u kunt uw tapas hapjes kopen en afhalen in de winkel.

Tapas bestellen Utrecht

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Naast onze tapas kunt u bij ons ook belegde broodjes bestellen. De Hollandse kazen en worst die u bij ons los kunt kopen, kunt u ook als tapas hapjes toevoegen aan uw tapasplank. U kiest zelf de hoeveelheden en de soorten hapjes die u wilt hebben. Wij pakken het mooi in en bezorgen de tapas in heel Utrecht bij een minimaal bestelbedrag van € 15,-. Het bezorgen van de tapas in Utrecht kost € 1,95. Bij een lager bedrag kunt u uw tapas hapjes afhalen in onze winkel in de Händelstraat in Utrecht. Woont u buiten Utrecht en wilt u uw tapas bestellen bij onze winkel? Dan zetten wij uw bestelling klaar op het moment dat u deze nodig heeft.

Heerlijke tapas hapjes kopen voor elke gelegenheid

We zijn niet alleen uw versspecialist, maar u schakelt ons ook in als u een cateraar nodig heeft voor een feest, borrel of andere gelegenheid. Onze luxe borrelplanken bieden voor iedereen genoeg lekkers waardoor u geen buffet meer hoeft te laten komen. Als u uw feest in de buurt van Utrecht houdt, is het mogelijk om uw bestelling door ons te laten bezorgen. Daarnaast kunt u zelf tapas hapjes voor uw gelegenheid kopen en afhalen in onze winkel.

Laat u verwennen en bestel onze tapas

Maak gebruik van onze uitstekende service door onze tapas hapjes uit Utrecht te bestellen en te laten bezorgen of afhalen in de winkel. Met een paar klikken heeft u de beste tapas in huis of op uw feest. Bekijk snel welke tapas u het liefst wilt proberen. Bij vragen of speciale wensen bereikt u ons telefonisch op 0302931033 of stuurt u een e-mail naar info@leckerick.nl.