Borrelen met een Hollandse borrelplank

Verse producten en fijne vleeswaren
Ambachtelijke delicatessen
Versbereide maaltijden en hapjes

Bent u op zoek naar een traditioneel Hollandse borrelplank met heerlijke producten? Bij Leckerick koopt u de meest uitgebreide borrelplanken, welke volledig voor u zijn samengesteld met de lekkerste hapjes. Alle hapjes op de plank worden versbereid en zijn, dit is het allerbelangrijkst, oer-Hollands!

Zoekt u een borrelplank voor een bijzondere gelegenheid?

Bekijk alle borrelplanken

Wat is de Hollandse borrelplank uit ons assortiment?

Elke Hollandse borrelplank uit ons brede assortiment bestaan uit verse borrelhapjes. Zo bevat een plank bijvoorbeeld kaas, worst, noten, charcuterie en gehaktballetjes. Alles is mogelijk met de Hollandse borrelplank. U stelt de plank zelf samen of u neemt een van de alles-in-één planken die uw versspecialist voor u heeft samengesteld. Aan de hand van de grootte van uw gezelschap kiest u uit verschillende maten borrelplanken. Doordat de plank rijkgevuld is, is de Hollandse borrelplank ook geschikt om als maaltijd te eten of om uw bedrijfsborrel mee te cateren. Koop een van onze Van den Beld wijnen om erbij te serveren en uw borrel is compleet. Ook bij andere gelegenheden, zoals bruiloften of feesten, verzorgen wij de catering.

Hollandse borrelplank

Stel nu uw plank samen

Kijk bij onze borrelplanken en tapas welke hapjes u op uw Hollandse borrelplank wilt hebben. Kies de maat en vul uw bestelling aan met een van de wijnen uit onze delicatessenwinkel in Utrecht. Als u woonachtig bent binnen vijftien kilometer van onze winkel in Utrecht bezorgen we de borrelplank bij u op kantoor of thuis. Heeft u vragen of speciale eetwensen? U bereikt ons telefonisch op 0302931033 of per e-mail naar info@leckerick.nl.