Borrelen met een Hollandse borrelplank

Luxe borrelplanken
Catering voor bedrijven
Borrelplank als diner

Bent u op zoek naar een traditioneel Hollandse borrelplank? Bij Leckerick in Utrecht koopt u de meest uitgebreide borrelplanken, welke volledig voor u zijn samengesteld met de lekkerste hapjes. Alle hapjes op de plank worden versbereid en zijn, dit is het allerbelangrijkst, oer-Hollands!

Zoekt u een borrelplank voor een bijzondere gelegenheid?

Bekijk alle borrelplanken

Wat is de Hollandse borrelplank uit ons assortiment?

Onze Hollandse borrelplanken bestaan uit verse borrelhapjes. Zo bevat een plank bijvoorbeeld kaas, worst, noten, charcuterie en gehaktballetjes. Alles is mogelijk met de Hollandse borrelplank. U stelt de plank zelf samen of u neemt een van de alles-in-één planken die uw vers specialist voor u heeft samengesteld. Aan de hand van de grootte van uw gezelschap kiest u uit verschillende maten borrelplanken. Doordat de plank rijkgevuld is, is de Hollandse borrelplank ook geschikt om als maaltijd te eten of om uw bedrijfsborrel mee te cateren. Koop een van onze Van den Beld wijnen om erbij te serveren en uw borrel is compleet. Ook bij andere gelegenheden, zoals bruiloften of feesten, verzorgt Leckerick de catering.

Hollandse borrelplank

Stel nu uw plank samen

Kijk bij onze borrelplanken en tapas welke hapjes u op uw Hollandse borrelplank wilt hebben. Kies de maat en vul uw bestelling aan met een van onze wijnen. Als u woonachtig bent binnen vijftien kilometer van onze winkel in Utrecht bezorgen we de borrelplank bij u op kantoor of thuis. Heeft u vragen of speciale eetwensen? U bereikt ons telefonisch op 0302931033 of per e-mail naar info@leckerick.nl.