Catering voor uw maaltijd in Utrecht

Luxe borrelplanken
Catering voor bedrijven
Borrelplank als diner

Zoekt u een bedrijf dat de zorg kan dragen voor uw maaltijd catering in Utrecht? De vers specialist Leckerick staat voor u klaar. Wij verkopen heerlijke maaltijden, zodat u niet hoeft te koken. U kunt een maaltijd bij ons in Utrecht bestellen voor thuis, maar ook als catering voor uw bedrijfsevenement of uw feest.

Benieuwd naar ons assortiment aan droge worsten?

Bekijk alle droge worsten

In ons assortiment vindt u een heerlijke maaltijd als catering in Utrecht

Leckerick heeft iedere even en oneven week een ander menu waaruit u uw maaltijden kunt kiezen. Wilt u voor uw feestelijke gelegenheid, zowel zakelijk als particulier, diverse maaltijden bestellen? Dan staat ons cateringbedrijf voor u klaar. Wij regelen de catering voor uw gelegenheid in de omgeving van Utrecht, zodat u en uw gasten kunnen genieten van een heerlijke, verse maaltijd. Ook als u enkel voor uw eigen gezin eten wilt bestellen, staat onze thuiscatering voor u klaar. 

Droge worst kopen

Koop uw avondeten bij ons

Wist u dat u bij ons ook broodjes als catering kunt bestellen? Onze broodjes zijn geschikt voor de lunch, terwijl een maaltijd, gemaakt door onze vers specialisten, zeker geschikt is als u catering wilt voor uw avondeten in regio Utrecht. Wilt u meer weten over ons eten of heeft u speciale wensen? Stuur ons dan een e-mail via info@leckerick.nl of neem contact met ons op door 0302931033 te bellen.